Wymienia się raczej jak pękną...
ASO na Śląsku
Zwiń
X
-
ASO na Śląsku
Panie i Panowie,
od 3 tyg jestem w posiadaniu Octavi FL. Gdzie serwisować auto. Śliwkę na katowickiej Kościuszki skreślam - fatalne doświadczenia historyczne i bardzo negatywne odczucia po dwóch wizytach zaczepnych w zeszłym tygodniu. Mam jakiś wybór, czy jestem skazany na brak profesjonalizmu u Śliwki ?Nie ma ludzi wszechwiedzących. Nawet google nie jest nieomylne.
-
-
ja polecam ASO Emida Ruda Śląska. Ale też chłopaki polecają Ganinex w Katowicach
Może przy okazji ktoś z czytających ma chwilkę czasu i włączy mi autoryglowanie :lol: ??
P.S.: Szkoda, że się nie trafiliśmy kilka lat temu jak powoziłem mondeo :twisted:Nie ma ludzi wszechwiedzących. Nawet google nie jest nieomylne.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lenyZamieszczone przez Andrev3najbliższy jest za tydzień w piątek w Kryspinowie koło Krakowa (25.06)
Strach się bać w naszych zakorkowanych miasteczkach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baca10A ja nie dlugo pretestuje inne ASO na slasku pod wzgledem napraw lakierniczo-blacharskich i podziele sie swoimi spostrzezeniami
Sam polecam ten serwis. Rabaty dla OCP po uprzednim umówieniu. :szeroki_usmiechO2 1.9 TDI BXE ELEGANCE - SILVER ARROW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SMOG_84Zamieszczone przez baca10A ja nie dlugo pretestuje inne ASO na slasku pod wzgledem napraw lakierniczo-blacharskich i podziele sie swoimi spostrzezeniami
Sam polecam ten serwis. Rabaty dla OCP po uprzednim umówieniu. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
heh ja zadzwoniłem do magro w rybniku z zapytaniem ocenę wymiany oleju oraz wszystkich filtrów i zaśpiewali mi 800 zł :twisted: jestem ciekaw co tyle kosztuje że aż taka suma !! przecież to zdzierstwo !!!http://www.wimeb.markomp.net
Już nie moja Skodzina
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=31952
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti_r1W Rybniku jest Margo, Evil :P
MAGRO to dealer Audi, VW oraz serwis Skoda
MARGO to dealer i serwis Skoda :evil:
Co do powyższych, to ja osobiście nie byłem tylko kolega z firmy który powozi O1, ale z jego relacji wynika że od MARGO chciałby się trzymać jak najdalej (coś a'la Śliwki) a przy przeglądzie w MAGRO przynajmniej podejście do klienta było na wysokim poziomie. A ceny? Akurat mieli promocję na przegląd :arrow: trza się dowiadywać
Komentarz
-
Komentarz